Stenslagsfolie

Få ekstra beskyttelse til din bil

Hvad er stenslagsfolie?

Stenslagsfolie er til dig, der ønsker en stærk beskyttelse til din bil. Bilens lak er meget udsat overfor stenslag eller skrammer, fra andre biler, som ødelægger lakken. Vil du gerne undgå, at din bil har små skrammer, bør du overveje at få påført denne folie.

Stenslagsfolie til biler er et beskyttende lag, der beskytter lakken mod alt fra stenslag, småsten, insekter og ridser, der kan opstå under og efter kørsel. Folien er ofte transparent og ændrer derfor ikke på bilens udtryk, men beskytter blot bilens lak. Ønsker du at give bilen et nyt udtryk med en ny farve overflade, kan du se folie til bil.

Ved at investere i beskyttelse af din bil, forlænges både bilens levetid og værdi, hvis du en dag ønsker at sælge den. Det kan derfor godt betale sig at passe på bilen, ved at give den et beskyttende lag folie, i form af stenslagsfolie.

Du kan få fat på os på telefon 42 20 28 77 eller per mail: info@lulou.dk.

Ny bil

Beskyt din Tesla Model Y og hold den ny og ren uden skrammer, ridser eller UV-skader.

Holdbar i mange år

Beskyttelsesfolien holder i mange år, og vil derfor få din Tesla Model Y til at se ren og pæn ud

Bevar Værdi

Med vores beskyttelsesfilm vil du bevare din gensalgsværdi, når du en dag er klar til at sælge

Hvorfor vælge Stenslagsfolie?

Det er vigtigt, at din bil ikke har skrammer eller ridser, når du vælger stenslagsfolie. Dette skyldes, at ridserne vil kunne ses gennem folien. Derudover skal køretøjet også være rengjort, så der ikke sidder skidt under folien. Hos Lulou’s Autopleje kan du få et godt tilbud på rengøring af din bil.

I få tilfælde, vil der synes en lille farveforskel i billakken efter påføring af folien. Dette vil dog oftest ikke være noget, som man ænser. Du kan også vælge kun at påføre folien på kølerhjelmen eller andre udsatte steder på din bil.

Folien beskytter også mod UV-stråler, som kan være skadelige for lakken og medføre misfarvninger.

Hvordan virker det?

Stenslagsfolie påføres på bilen, og sørger for, at ridser og skrammer ikke når ind til bilens lak. De ridser og skrammer, som der kan komme på folien, vil forsvinde gennem varmebehandling.

Det betyder, at når solen skinner på bilen, vil ridserne forsvinde, og den vil igen fremstå flot og ny. Det samme sker fra varmen ved motoren eller ved at påføre varmt vand.

Folien gør også, at bilen er lettere at holde ren og pæn. Det skyldes, at stenslagsfolien er hydrofobisk, hvilket betyder, at den er mere afvisende over for vand og skidt.

Det er ofte ikke en billig løsning at vælge stenslagsfolie, men kan betale sig på det lange løb, hvis du ønsker at vedligeholde din bil.

Det kan også være du sørger PPF beskyttelsesfolie, så læs med her.

En investering i bilens udseende

Stenslagsfolie til biler kan ses som en investering i bilens udseende og værdi, da den beskyttende film forhindrer lakken i at falme eller blive mat over tid. Det er svært at undgå småskader og ridser når man kører rundt, og folien er derfor en genial beskyttelse og forebyggelse mod udefrakommende elementer.

Ønsker du at værne om din bils udseende og værdi uden at bruge en formue, er dette den rette løsning. Stenslagsfolie til biler kan desuden forhindre dyre reparationer og lakarbejde i fremtiden, hvor pris og arbejde ofte er langt mere omfattende.

Få ordnet bilen i trygge rammer

Hos Lulou’s Autopleje har vi mange års erfaring med stenslagsfolie og andre metoder, og din bil er derfor i kyndige hænder hos os. Hos os er du sikret høj service og produkter af bedste kvalitet, og vi går ikke på kompromis eller stiller os tilfredse med arbejdet, før vi har et tilfredsstillende resultat.

Vi består af et lille team af bilentusiaster, der sætter glade og tilfredse kunder i forreste række. Vi tager imod store som små opgaver, herunder stenslagsfolie til biler, til en god pris, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Har du nogen spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 42 20 28 77 eller mail: info@lulou.dk.

FAQ

Denne type folie beskytter lakken mod udefrakommende elementer som eksempelvis stenslag og insekter. Den beskytter desuden mod UV-stråling, som over tid kan gøre lakken mat at se på.

Vi anbefaler at få påsat folien professionelt, da denne skal udskæres præcis til den enkelte bil. Det kræver ofte stor præcision og erfaring at få et godt resultat, hvor folien sidder korrekt på de ønskede steder.

Nej, stenslagsfolie er gennemsigtigt, hvorfor farven forbliver den samme. Det er dog vigtigt, at bilen er fuldstændig ren og uden ridser før folien påføres, da det ellers kan ses igennem.

Hos Lulou’s Autopleje starter prisen på 5000 kroner for motorcykler og 10.000 kroner for biler, med forbehold for ændringer. Du kan se flere priser på hjemmesiden.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling