Keramisk coating

Beskyttelse og pleje af din bil på Amager

Keramisk coating

Med keramisk coating er du bedre sikret mod alt det, som de forskellige årstider byder på. Vi tager ekstra god hånd om din bil, og sørger for en effektiv behandling, der giver din bil en beskyttende overflade, til næste gang du bevæger dig ud i trafikken. Coating af bil beskytter både mod mindre stenslag og andre udefrakommende skader.

Hos Lulou’s Autopleje er vedligeholdelse og beskyttelse af din bil, og dens materialer, vores største fokus. Med denne behandling er din bil langt bedre sikret, og lettere at holde ren, da snavs og skidt har dårligere ved at sætte sig på overfladen på samme måde.

3 gode grunde til at vælge keramisk coating:

God investering:
– Keramisk coating af bil beskytter forringelsen igennem hele dens levetid, derfor vil din bils værdi ikke falde nær så meget.

Ser ny ud hele tiden:
– Efter påføring af coating, vil du se en utrolig glanshed i lakken, og hvordan den skinner. Med den rigtige vedligeholdelse vil din bil se ny ud, i mange år.

Mindre vedligeholdelse:
– Den ekstremt glatte overflade, opfanger hverken salt, snavs, bremsestøv eller andet. Det gør at du sjældnere skal vaske din bil.

Keramisk coating er et lag stærkt beskyttende forsegling, man lægger på bilens overflade, for at beskytte lakken og i enkelte tilfælde beskytte mod mindre stenslag. Coating beskytter derudover også mod kemiske skader fra fx fugleklatter, metalstøv, ridser m.m. Dertil har det også en hydrofobisk effekt, der gør at vand og væske eller snavs ikke sidder fast på bilen.

Følelsen af ny bil med keramisk coating

Med coating af bil kan du opleve at kvaliteten på bilens overflade og lak, bliver mere modstandsdygtig overfor eventuelle skader. Keramisk coating gør det muligt at bibeholde et pænt resultat, og din bil vil fremstå flottere i længere perioder af gangen.

Vi bruger Krytex, der en af de førende og mest innovative producenter på markedet. Dette lægger et stærk vand- og smudsafvisende lag, og alt under coatingen bliver forseglet.

Derfor anbefaler vi altid, at du også får lavet en bilpolering inden din behandling med keramisk coating. Med en polering får man:

 • En rens af grundlaget inden coating
 • Behandling af ridser og snavs i bilens lak, hvilket giver et pænere resultat med behandlingen.

Får du foretaget denne behandling, polering og coating, vil du desuden modtage et gratis klippekort til 3 vaske i vores børstefri bilvask.

Kvalitet for prisen

Hvis du ønsker en behandling af din bil, kan du booke en tid allerede i dag. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende coating af bil. Keramisk coating pris med Krytex afhænger både af, hvilken størrelse bil du har, hvor mange lag du ønsker, samt hvilke områder af bilen, der skal behandles.

Vi tilbyder glansgaranti, hvis du også vælger at få lavet bilpoleringen hos os.

Her hos Lulou’s Autoservice går vi op i vores kunders tilfredshed, og ingen opgave er for stor eller lille. Vi er professionelle og specialiserede i vores fagområde, og kan også tilbyde mange andre services ud over keramisk coating.

På listen af vores services finder du også:

 • Loftbeklædning
 • Imprægnering af kaleche
 • Motorcykelvask og -polering
 • Sæderens

Vi laver næsten alt inden for kosmetisk autostyling, så du kan altid slå et smut forbi vores værksted på Amager, hvis du har nogle ønsker til styling af din bil.

Vi udfører blandt andet også foliering og wrapping af biler samt indvendig rengøring af køretøjer. Derudover, så er vi stolte af at kunne sige, at vi har Danmarks eneste bilvask uden børster, der er meget mere skånsom for din bil, frem for klassiske vaskehaller.

Hvad er keramisk coating?

Bilens coating, eller lak, er designet til at passe på bilen, så den ikke bliver følsom over for vind og vejr, samt UV-stråling, vejsalt og mere. Her er keramisk coating et godt valg, der vedligeholder bilens overflade.

Coating af bil sker typisk med keramisk coating, som er en avanceret, kemisk sammensat formel, der danner en beskyttende, dog usynlig, barriere. Denne påføres på bilens rene og nypolerede overflade og beskytter mod skadelige elementer og ridser.

Du vil uden tvivl sætte pris på at have keramisk coating på din bil, hvis du både ønsker maskimal beskyttelse af din bil og dens lak, men også hvis du vil sørge for en langvarig og glansfuld finish på din bil.

Læs mere om lakkens opbygning, i afsnittet herom, nedenfor.

Igennem en børstefri bilvask før en keramisk coating

Det kan ofte give mening at tage bilen igennem en god grundrens, inden der foretages en keramisk coating. Vi tilbyder derfor, som nævnt, en skånsom men effektiv vask, også kaldet børstefri bilvask.

Med en vask, både før og efter din polering og coating af bil, forlænger du levetiden på lakken. Lakken vedligeholdes løbende, så skidt og snavs ikke indgroer. Med vores børstefrie bilvask bliver din bil taget igennem følgende steps:

 • Bilen skylles med “shampoo”, som løsner skidt og snavs
 • Bilen skylles med højtryksvand, for at fjerne snavs og skidt
 • Bilen skylles med special voks, som giver en skinnende overflade

Hvorfor vælge keramisk coating?

Der er, som vi har været inde på før, mange gode grunde til at vælge keramisk coating. Ikke nok med at bilens udseende bliver betydeligt forbedret, og giver en et helt nyt og friskt look, beskytter coating af bil mod mindre stenslag og andre skader.

Det kan for nogle føles som et stort skridt at lakbeskytte sin bil, men det er de aller færreste, som fortryder det. Bilens levetid bliver på mange måder forbedret, hvilket også er en stor fordel, hvis man ønsker at sælge den videre en dag.

Der er ikke noget mere irriterende end ridser og små stenslag, og man kan hurtigt blive lidt for fokuseret på at passe på sin bil, fremfor blot at nyde den. Med coating af bil bliver denne bekymring langt mindre, da bilen altid har et beskyttende lag omkring sig.

Vælg autopleje med omhu

Det kan hurtigt blive en dyr og ubehagelig omgang at få plejet sin bil, hvorfor vi altid anbefaler folk at bruge et sted, man kender og har tiltro til. På denne måde kan man bedre sikre sig mod overraskende priser eller dårlig behandling.

Hos LuLou er vores kunders tilfredshed første prioritet, og vi ønsker altid at indgå en åben og gennemsigtig dialog, hvor alle parter føler sig trygge og i gode hænder. Vi udfører keramisk coating og mange andre metoder med største omhu.

Vi er klar over, at biler skal behandles med respekt og nænsomhed, og vores lille hold har heldigvis alle god erfaring og viden på området.

Kom forbi og tag en snak – om det er stenslag på Amager, keramisk coating, polering eller noget helt andet. Sammen finder vi den bedste løsning for din bil.

Læs også om foliering af bil pris eller klargøring af bil her.

Sådan er opbygningen af lakken på din bil

Ved du ikke, hvordan lakken på din bil er opbygget, eller er du nysgerrig på, hvordan det forholder sig? Lak er en kompleks struktur, som består af flere lag, hvor det yderste lag består af klarlak, som beskytter bilen mod skrammer, snavs og andet.

Lakken består af følgende lag:

 • Grundfarve: Det inderste lag af bilens lak består af grundfarven på bilen, som typisk er hvid. Denne danne grundlag for resten af bilens overflade og farve.
 • Basisfarve: Dette lag definerer bilens farve. Her vil der påføres netop den nuance, som du ønsker din bil i – hvad end det er sort, rød, blå eller noget fjerde.
 • Klarlak: Det yderste lag er det beskyttende lag, som er en helt central del af lakken og bilens beskyttelse. Den beskytter ikke bare farven, men også mod skadelige UV-stråler, skidt og andet. Det er også dette lag, der giver bilens sin glans.

Keramisk coating fungerer som en yderst avanceret klarlak, der både forstærker lakken og forlænger holdbarheden og slidstyrken.

Hvem er LuLou Autopleje?

Hos LuLou’s Styling finder du et hold af passionerede bil- og motoreksperter, som siden 2017 har specialiseret sig i pleje af biler, motorcykler og både. Vi går op i vores kundepleje og service, og derfor tilbyder vi altid de bedste løsninger.

Skal din bil eller motorcykel have en større omgang polering, keramisk coating, vask eller lignende, hvor der er behov for en lånebil, så hjælper vi også med det. Vi ser individuelt på hver opgave, og giver dig den mest optimale løsning og det bedste tilpassede tilbud.

Du kan slå et smut forbi os på Kristinehøj 22, Port 2, 2770 Kastrup, eller kontakte os, hvis du ønsker pleje eller behandling med Lulou’s Autoservice.

FAQ

Hos Lulou’s Autoservice kan du finde en masse relevant viden og information, som kan være til gavn for dig, der ønsker at få lavet en keramisk coating på din bil.

Prisen på keramisk coating er varierende, da der er flere forhold, der gør sig gældende. Dette inkluderer herunder bilens størrelse og mængde af coating du ønsker på din bils overflade.

Keramisk coating kan have flere fordele. Ved at have en markant beskyttende overflade på bilen, kan du som ejer, opnå mindre risiko for at bilen får fremtidige skader og dermed færre besøg på værkstedet. Coating beskytter mod kemiske skader fra f.eks. fugleklatter, metalstøv, ridser mv. Den giver også en hydrofobisk effekt, der gør at vand, væske eller snavs ikke sidder fast på bilen.

Selvom det er muligt at applicere keramisk coating selv, anbefales det at lade professionelle om jobbet for at sikre det bedst mulige resultat og undgå fejl.

Keramisk coating tilbyder en avanceret beskyttelse mod miljømæssige skader, som fugleklatter, UV-stråler og vejsalt. Det efterlader også en hydrofobisk overflade, der gør rengøringen lettere.

Ja, for mange bilentusiaster og eksperter er den langsigtede beskyttelse og mindre vedligeholdelse, som keramisk coating tilbyder, en værdifuld investering.

Med korrekt vedligeholdelse kan en keramisk coating holde fra 2 til 5 år, eller endda længere, afhængigt af produktets kvalitet og miljøpåvirkninger.

Processen med at coate en bil kan tage fra et par timer til to dage, afhængigt af bilens tilstand, forberedelsesarbejdet og den specifikke type coating, der anvendes.

Det anbefales at vente mindst 7 dage med at vaske bilen efter en coating er påført, for at sikre at coatingen har haft tid til at hærde ordentligt.

Kontakt os i dag

LuLou Styling