Professionel polering af bil

Beskyttelse med bilpolering

Med polering af bil hos Lulou’s Autopleje på Amager står bilen som ny igen

Ønsker du vedligeholdelse og professionel polering af din bil? Uanset om du ønsker ny farve på bilen, eller vil passe på den originale lak, er din bil i kyndige hænder hos os.

Vi anbefaler regelmæssige behandlinger af din bil, der er med til at vedligeholde bilens lak og udseende, uanset om du har en ny eller ældre bil. Får du lavet professionel polering af bil samt coating, får du desuden et gratis klippekort med 3 vaske i vores børstefri bilvask.

Lad os tage os af din bil og give den en effektiv omgang. Professionel polering af bil er ikke bare godt for bilens fremståen, det er nemlig også vigtigt for at kunne vedligeholde lakken. Derfor bør du også jævnligt få en bilpolering, så der passes bedst muligt på køretøjets stand.

Hvad er polering af bil?

Det er umuligt at undgå solskader, skidt, snavs og småridser på din bil, hvis du bruger din bil regelmæssigt. Her er professionel polering af bil en vedligeholdelse af bilens lak, der fjerner genstridigt snavs og ridser, og du kan tydeligt se forskel allerede efter én behandling.

Vi anbefaler altid, at du også tilkøber en ordentlig lakrens, der fjerner alt trafikfilm, flyverust og andet skidt, der sikrer det bedste resultat.

Når du afleverer dit køretøj til polering, så starter vi med den dybdegående lakrens, hvis den er tilkøbt, så den er klar til behandling. Herefter polerer vi lakken, og afhængig af bilens stand, kan det både være en glanspolering eller en mere dybdegående behandling.

Vi slutter af med at give din bil en omgang voks, som både er vand- og UV-afvisende, så din bil er beskyttet bedst muligt.

Se mere om rengøring af bil her.

Lille Bil

Klasse I, Minibil, Minibil, Lille hatchback, Lille hatchback, Lille hatchback, 2 sæders bil

 • Polering 1. trin

  180 min – 3.500 kr.

 • Polering 3. trin

  420 min – 4.500 kr.

 • Polering pr. parti.

  (alm. overflade vaskehal ridse)
  60 min – 650 kr.

 • Dybdegående Lakrens

  120 min – 1.800 kr.

Mellem Bil

Klasse II, Sedan, Stationcar, Stor hatchback, Cabriolet, Højst 5 sæders bil

 • Polering 1. trin

  180 min – 4.000 kr.

 • Polering 3. trin

  420 min – 5.500 kr.

 • Polering pr. parti.

  (alm. overflade vaskehal ridse)
  60 min – 650 kr.

 • Dybdegående Lakrens

  120 min – 2.000 kr.

Stor Bil

Klasse III, MPV, SUV, 4×4, Minibus, Varebil, Højst 9 sæders bil

 • Polering 1. trin

  180 min – 5.000 kr.

 • Polering 3. trin

  420 min – 7.500 kr.

 • Polering pr. parti.

  (alm. overflade vaskehal ridse)
  60 min – 650 kr.

 • Dybdegående Lakrens

  120 min – 2.500 kr.

Farvel til ridser med polering af bil

Med polering af bil hos Lulou’s Autopleje på Amager står bilen som ny igen. Din bil bliver udsat for mange forskellige ting såsom forskellige vejrforhold, insekter, ridser fra vaskehaller og meget andet, og den vil naturligt blive medtaget med tiden.

Hvis du lader os stå for behandling af bil, så sørger vi for at fjerne snavs, ridser og indgroet skidt, der har sat sig i lakken. Netop ting der ikke forsvinder ved en normal bilvask. Med professionel polering af bil får du en klar og skinnende lak, der efterfølgende kan forsegles med vores keramiske coating, Krytex, for at bevare det flotte finish.

Med polering af bil, vil dit køretøj føles som ny igen. Book tid til behandling af din bil i dag. Vi tager os altid god tid til at udføre et godt stykke arbejde, og derfor kan du også være sikker på, at en bilpolering hos Lulou’s Autopleje, vil gøre underværker for din bil.

Vi specialiserer os ikke blot i rengøring, professionel polering af bil og behandling af ridser. Vi kan også hjælpe dig med at få en flot ny farve på bilen, hvis dette ønskes. Se også folie til bil eller PPF beskyttelsesfolie her. Vi vejleder gerne om farver, og skulle du have brug for inspiration, så er der også hjælp at hente. Kontakt os i dag, for at høre mere.

Se i mellemtiden også gerne vores galleri igennem, hvis du vil se mere til vores arbejde, eller blive inspireret efter din næste polering af bil.

Læs også om foliering af bil pris eller klargøring af bil her.

Fordele ved polering

Med en professionel polering af bil er det ikke kun udseendet på bilen, der forbedres. Der tilføjes også et beskyttende lag til bilens lak, der sørger for at bilen kan modstå diverse miljøpåvirkninger, såsom forurening og UV-stråler, som sikrer at bilens lak ikke falmer over tid.

Samtidig vil en regelmæssig bil polering bidrage til, at bilens genanskaffelsesværdi opretholdes, da den beskytter den oprindelige lak og dermed sikrer, at bilen altid vil forblive i optimal stand. En poleret og velholdt bil kan være en stor fordel, hvis bilen skal sælges, da det vil gøre den mere attraktiv på brugtmarkedet.

Herudover vil en polering forhindre at bilen nedbrydes, da den beskytter mod slid og ridser på bilens overflade. Endvidere vil det fjerne diverse eksisterende ridser, der er på bilen, hvilket vil skabe et skarpere udseende. Du vil altså kunne opnå en bedre glans i lakken og genoplive bilens farve, som alt i alt giver et friskere og mere levende udtryk.

Det vil ydermere gøre det nemmere at vedligeholde bilens overflader, da det vil blive nemmere at fjerne snavs og insekter ved almindelig bilvask, og det skaber derfor en mere bekvem vedligeholdelse.

Så god som ny

Er du træt af din bils udseende, eller trænger du blot til forandring? Nogle gange kan små forbedringer gøre en betydelig forskel. Vi tilbyder polering af bil ridser, så din bil kan komme tilbage til et friskt og nyt look.

Ved at fjerne ridser på bil fremstår din bil så god som ny, hvilket kan give køreglæden tilbage. Det er derfor ikke blot et billigere, men også mere bæredygtigt valg at pleje sin gamle bil fremfor at købe en ny. Man kommer utroligt langt med lakrens og bilpolering.

Hvorfor polering af bil?

Lakrens og polering

Vi står klar til at yde den hjælp, din bil har brug for. Om det er polering af bil ridser, lakrens eller noget helt tredje, kan vi med garanti finde en god løsning sammen. Vi tager gerne et kig på din bil, så vi sammen kan vurdere, hvilken vej der vil være den bedste at gå.

Genopfrisk ved polering af bil

Når du får lavet en polering af din bil, vil du ikke blot få den til at fremstå pæn og skinnende, men også genopfriske den, så den på ny får sit liv tilbage. Man kan nemlig nemt fjerne ridser og ujævnheder ved at polere bilens lak.

Det er helt tydeligt at se forskel på biler, der er blevet passet på, og biler, som har fået lov at stå til. Skal din bil forkæles, så den står helt skarpt, skinnende og glansfuld i sollyset uden, at du behøver en helt ny lak, så vælg polering af bil hos Lulou.

Professionel behandling og stor omhyggelighed

Du kan altid være sikker på at få en professionel behandling af din bil, når du vælger Lulous Autopleje, som dit foretrukne bilcenter. Vi gør os nemlig altid umage for, at bilpolering, folie til bil og andre behandlinger udføres med høj kvalitet.

Derfor vil vi også være helt ærlige, når du kommer forbi med din bil. Ofte kan ridser fjernes med en god omgang polering, men vi vil også være ærlige og tilbyde, eksempelvis en lakreparation, hvis vi forventer, at en lakpolering ikke er nok.

Med andre ord, kan du bruge os som sparringspartner, når du er i tvivl om, hvorvidt du skal have en god vask på bilen med skånsomme produkter, en god polering af bil eller en reparation af lakken.

Tryg og grundig service

Hos Lulou har vi mange års erfaring med polering af biler samt alverdens andre metoder. Vores første prioritet er at gøre vores kunder glade, og du kan derfor altid forvente professionel og grundig service.

Vi ønsker altid en åben dialog med vores kunder, så alle parter føler sig trygge ved en aftale. Det kan især føles som en stor opgave at fjerne ridser på bil, men ikke for os, der har gjort det mange gange før.

Vi ønsker altid at starte et samarbejde ud med åbenhed og gennemsigtighed, så alle er sikret en god oplevelse. Tag derfor gerne en snak med os, så skal vi se, hvad vi kan gøre for dig. Du kan se frem til professionel polering af bil, hvor vi gør os umage og bruger den tid, det tager.

Vælg bilpolering hos Lulou’s Autopleje

Hos Lulou’s Autopleje, udfører vi en bred vifte af opgaver inden for vask, klargøring, polering og meget, meget mere. Vi udfører opgaver til både private og erhverv, og vi gør altid en stor dyd ud af at løse vores opgaver med omhu og sans for detaljen.

Vi står altid klar til at tage god hånd om din bil, og uanset om det er store eller små opgaver, så kan du være sikker på, at vi gør vores bedste for at overraske dig positivt.

Du finder også Danmarks eneste børstefri bilvask hos os, og der er næsten ikke noget inden for kosmetik af biler, som vi ikke laver. Du er altid velkommen til at kontakte os, eller komme fordi vores værksted på adressen Kristinehøj 22, Port 2, 2770 Kastrup på Amager, hvis du ønsker pleje, vask eller klargøring af din bil.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi lader gerne vores ekspertise komme vores kunder til gode.

Vi kan også kontaktes på 42 20 28 77 eller info@lulou.dk

Bliv klogere på os

Vil du vide mere om, hvem det er, der reparerer, polerer og finpudser din bil, når du vælger Lulou’s Autopleje, kan du med fordel læse mere om vores virksomhed under fanen ‘Om os’.

Du kan være helt sikker på, at du har med en professionel stab at gøre, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd.

FAQ

Prisen for polering af bil afhænger blandt andet af, hvor stor en bil du har, samt hvilket “trin” af behandling du ønsker. Priserne ligger mellem 3.500-7.500 kr. Derudover anbefaler vi, at du også vælger vores dybdegående lakrens for det bedste resultat. Den koster mellem 1.800-2.500 kr.

Ja. De fleste ridser kan fjernes med polering af bil. Der er dog undtagelser, hvis ridserne er for dybe. Tag en snak med os, så kan vi se på, om det er ridser, der kan poleres væk.

Helt overordnet, så fjerner man defekter i lakken. Det kan være alt fra småridser fra sten, vaskehalsridser, snavs og solskader.

Det kommer meget an på, hvor omfattende opgaven er, størrelsen på bilen, og om du også skal have lavet andet ved bilen. Men en ting er sikker, og det er, at du ikke skal bekymre dig om ikke at have en bil, mens vi polerer din bil. Hvis du skulle have brug for det, stiller vi nemlig gerne en bil til rådighed imens.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling