Folie til bil

Brug folie til bil, hvis du ønsker ny farve på bilen eller vil passe på den originale lak. Car wrap, wrapping eller foliering, kært barn har mange navne, er en nem og billigere løsning til omlakering af ethvert køretøj.

Giv os et kald hvis du har spørgsmål.

Ny farve?

Du kan få lavet wrapping af bil i alverdens mønstre, farver, teksturer og med forskellige finishes, herunder mat og glossy, og så er det både nemt at sætte på og tage af igen, hvis du ønsker at sælge bilen, en ny farve eller bare gerne vil tilbage til originalfarven.

Overvej eksempelvis:

  • Mat foliering
  • Glimmer
  • Metalfarver, som guld eller sølv

Fordele ved car wrap

Der findes forskellige fordele ved at vælge car wrap folie til bil. Ikke nok med, at du kan få netop den finish og farve, du ønsker, men så beskytter folien også bilens originale lak, så den holder længere og bevares.

Wrapping af bil beskytter ikke bare mod skidt og snavs, men også mod kemiske skader, eksempelvis fra fugleklatter, mm., og mod ridser i bilens originale maling, da folien danner et beskyttende lag omkring bilen.

Derudover er foliering af bil, modsat traditionelle lakeringsjobs, både midlertidigt og aftageligt uden beskadigelse af bilens originale farve og maling. Foliering er derfor ideelt til folk, der ønsker en periodisk ændring i deres køretøjs udseende eller folk, som ønsker at gå tilbage til den originale fabriksfarve.

Vil du høre mere om dine muligheder for folie til bil og car wrapping, kan du med fordel kontakte os enten på telefonen: 42 20 28 77 eller på vores mail: info@lulou.dk

Inden du begynder wrapping af din bil, skal den naturligvis være helt ren og nyvasket, så du ikke ender med grimme buler og løs folie, når folien er påført.

Det er derfor vigtigt, at du omhyggeligt tjekker alle skærmkanter for snavs og er ekstra opmærksom på at fjerne insekter, særligt foran, så du kan opnå det bedste og mest tilfredsstillende resultat.

Des mere omhyggelig du er med rengøringen af bilen, des bedre monteringsresultat vil du opleve. Både du og vi vil sætte pris på en glat og bulefri overflade efter foliering af bil.

Du kan med fordel vælge at få rengjort din bil med én af vores rengøringspakker. Find et godt tilbud på rengøring af din bil.

Skal bilen poleres, så ordner vi også gerne dette. Både med og uden wrapping af bil. Læs her mere om polering, men også om vores skånsomme børstefri bilvask.

Foliering af bil hos Lulou

Når du vælger at få folieindpakning af bil hos Lulou, vil du altid være sikret professionel omhyggelighed, så der ingen luftbobler opstår under folien, samt dygtige hænder, som placerer folien med stor præcision.

Vi har mere end 6 års erfaring med pleje af biler, motorcykler og både, og vi er derfor trænet i at udføre kvalitetsfoliering og pleje til alt fra små til store køretøjer. Der er altså ingen folieringsopgave, der er for stor for vores professionelle bilplejeeksperter.

Det er vigtigt for os, hos Lulou, at du er tilfreds med den foliering, vi laver, og derfor tilbyder vi også kun at udføre dette, når vi er sikre på, at det vil blive et godt resultat. I sidste ende er det vigtigste, at du bliver glad for resultatet, når der er kommet folie på din bil.

Drømmer du om en bestemt farve, eller vil du høre mere om dine muligheder og pris, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Lad os samme finde den bedste løsning.

Hvorfor vælge foliering af bil?

Der er mange gode grunde til at vælge folie til bil. Med folieindpakning af bil åbner der en verden af muligheder, både når det kommer til udseende, men også til generel pleje af din bil. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, hvis du ønsker et nyt og friskt look til dit køretøj.

Der er på nuværende tidspunkt stor fokus på at bevare og pleje de ting, man i forvejen har, i stedet for at købe nyt. Med folie til biler er man med til at forlænge bilens levetid, da denne bliver mere modstandsdygtig. Det er måske endda nemmere at sælge den videre, hvis man ønsker dette.

Kvalitetsfolier

Hos Lulou arbejder vi udelukkende med kvalitetsfolier, så din bil er klar til alt slags vejr og kan modstå lidt af hvert. Efter en professionel foliering af din bil vil du kunne vaske, vokse og pleje din bil med helt almindelige bilprodukter, som du er vant til.

Dog anbefaler vi ikke, at du benytter en højtryksrenser på folien, såfremt afstanden er under 50 cm., eftersom det efterlader skader i folien. Ønsker du en dag at få afmonteret den på bilen, så kontakt os nærmere for processen, og hvor lang tid det tager for din bil. Vi har god erfaring med de benyttede folier og kender derfor til alle dets elementer.

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge af folieringen, kan du være helt rolig. Vi er klar over, at det kan føles som en stor beslutning, og vi står glædeligt klar til at guide og vejlede dig. Vi har mange års erfaring med folie til bil, og vi ved derfor også, hvad der virker. Vi deler gerne ud af vores tips og tricks, så du kan træffe den rigtige beslutning.

Så kontakt os i dag for at høre mere om, hvilken folieringsløsning der passer bedst til netop dig.

Læs også om klargøring af bil her.

Sådan foregår foliering af bil

Når man bruger folie til bil, gennemgår man flere stadier. Efter, at du har valgt en bil folie efter din smag, både i farve og i finish, vil vi finde lige netop den car wrap, du helst vil have.

Herefter vil der monteres folie på din bil, når bilen er blevet renset god med højtryksrensning, så al snavs og andet godt fjernes. Under montering af folie til bil, vil et helt hold være med til at sikre, at folien sidder helt præcist, ned til millimeterpræcision.

Inden overlevering efter car wrapping, vil vi altid lave et kvalitetstjek af det udførte arbejde, så størst tilfredsstillelse sikres. Her gennemgår vi alle hjørner og kroge.

Vi giver også gerne bilen en børstefri bilvask efter foliering af bilen, hvis du ønsker dette inden afhentning. For at vi kan sikre, at afhentningen af din bil kan ske til aftalte tid, skal aftaler om klargøring og levering overholdes af alle parter.

Specialdesignet folie til bil

Går du og drømmer om en helt særlig foliering af din bil. Måske er det hot pink, leopard mønster eller en ekstra mat finish, du er på udkig efter. Hos LuLou Styling vil vi gøre alt for, at du får lige netop det, du ønsker dig.

Derfor hjælper vi dig også gerne med at finde den rette folie til bil. Dog vil vi aldrig gå på kompromis med kvalitet for enhver pris. Derfor vil vi også være helt ærlige, hvis vi oplever, at kvaliteten ikke er efter vores standarder.

Skal folie specialdesignes, kan du med fordel få lavet din bil folie, og herefter monteret det hos os. Enhver proces med at komme folie på bil, starter med, at du, som bilejer, beslutter dig for, hvad du bedst kunne tænke dig. Herefter går vi vores arbejde, som vi heldigvis er eksperter i, og når slutresultatet vises frem, ønsker vi 100% tilfredshed hos dig.

Skulle du være ked af udseendet, farven eller andet, tager vi gerne folien af igen, så du ikke skal køre rundt med en folie på bil, som du ikke påskønner. Læs mere om pris nedenfor.

Folie til bil pris

Foliering af bil er en billigere løsning end eksempelvis omlakering, hvorfor metoden er at foretrække for mange. Prisen afhænger af forskellige ting, herunder hvor stor din bil er, samt hvilken type folieindpakning der ønskes.

Du skal som udgangspunkt regne med omkring 15.000 kroner for at folie til bil. Dette kan dog svinge, så vi anbefaler, at du kontakter os, så vi kan aftale en endelig pris.

Det er vigtigt at huske på, at folie til biler gerne holder i flere år, hvorfor det er en god investering, hvis du ønsker at passe på dit køretøj samt give den et nyt look.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs også om carbon folie til bil, lakforsegling eller keramisk coating pris her. Læs fx også om PPF beskyttelsesfolie her.

FAQ

Wrapping af bil, eller foliering, som det også kaldes, er en billigere løsning, end at skulle omlakere hele bilen. Typisk vil du skulle af med omkring 15.000 kr. for folering af din bil. Hertil kan der tilvælges forskellige ting, som øger prisen.

Tages der udgangspunkt i, at bilen bruges dagligt, at den bliver vedligeholdt, samt vind og vejr taget i betragtning, kan du typisk forvente en holdbarhed på 3-4 år på foliering af bilen. Dette afhænger dog naturligvis også af kvaliteten på folien.

Der findes forskellige typer af folieindpakning, der kan bruges. Ligesom med så meget andet, såsom dæk, plejeprodukter, osv., findes der også forskellige kvaliteter af folie til bil. Med 3M folieindpakning sikres du beskyttelse af lakken under, fordi det er en tykkere folie.

Når du skifter farve på din bil, kan det gøres på forskellige måder. Du kan vælge at få omlakeret bilen, hvilket typisk har en pris på alt fra 15.000 kr. til 40.000 kr., alt efter kvalitet og autoplejer. Derimod kan du også vælge foliering, hvor du får folie til bil til omkring 15.000 kr.

Mængden af folie nødvendig for at dække en bil afhænger af bilens størrelse og den specifikke del af bilen, der skal folieres. Til en fuld wrap af en gennemsnitlig personbil, skal man regne med at bruge mellem 15 til 25 meter folie.

Prisen for at få folie på en Tesla Model Y vil ligge i den højere ende af spektret på grund af bilens størrelse og kompleksitet i designet. Det anbefales at få et specifikt tilbud fra din foliespecialist.

En bil med folie bør vaskes med mild sæbe og vand, og undgå brug af højtryksrensere tæt på folien. Det er også anbefalet at undgå aggressive rengøringsmidler, som kan skade folien.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling