Bilreklame

Reklame og logo på bil til erhverv

Billig og effektiv markedsføring

Bliv synlig i gadebilledet med den rette bilreklame. Du styrker din synlighed, når du kører eller holder parkeret med reklamer på din virksomheds biler. Få fuld implementering hos Lulou og rådgivning om mulighederne.

Vil du forbedre din synlighed for både nye og eksisterende kunder? Så kan du overveje at investere i bilreklame ved hjælp af reklamefolie. Monterer du reklamer på din bil, sender din virksomhed et professionelt og seriøsitet signal.

Om du holder parkeret eller kører rundt i bybilleder øger du chancen for at blive bemærket og husket. Det er altså et engangsbeløb for en reklame der bliver siddende i mange år.

Vi har mange års erfaring med montering af reklamefolie hos Lulou. Du er altid velkommen til at kontakte os i dag for et tilbud på dit projekt.

Synlighed

Øg chancerne for at blive bemærket i bybilledet og hold dig relevant for din omverden

Holdbarhed

Vi benytter reklamefolie, som holder mange år frem, så du har glæde af dine bilreklamer længe

Troværdighed

Ankom til møder i en bil, der passer til og stemmer overens med dit brand

Få dit logo på din bil

Lad dit logo og brand køre rundt med dig, hvor du er. Med bilreklame skaber du både troværdighed og øger din synlighed i dit lokalområde.

Uanset dit behov, størrelsen på din bil og det ønskede logo, kan vi give dig et tilbud på lige netop det, du har brug for. Skal du bruge en billigere folie til en kortere kampagne? Eller ønsker du et stort logo på din bil, som holder i mange år? Kontakt os og lad os tage en snak om dine behov.

Sådan kommer du i gang med bilreklamer

Sammenlignet med normale reklamer, er priserne på bilreklamer væsentligt mindre, taget i betragtning af hvor mange mennesker kommer til at se den, når du kører rundt på gaden.

Hos Lulou guider vi dig til præcis det rigtige format til dig. Alt baseret på din forretning. Det er desuden en mulighed for dig, at begynde med montering og påsætning på et par få udvalgte biler, og efterfølgende opsætte på alle firmaets biler.

Vi guider dig til det rigtige look samt materialer, så det matcher dit firma. Nogle materialer holder i op til 10 år og andre holder færre, hvilket kan være vigtigt at tage med i sine overvejelser om pris og ønsker.

FAQ

Du kan få materialer, der ligner læder, træ eller metal, og som kan skabe blikfang. Nogle af materialerne holder i få år, hvor andre holder i længere tid. Det er derfor vigtigt at gøre sig nogle overvejeler inden, ift. hvilken folie, du ønsker på bilen.

Foruden den billige markedsføring og gode synlighed i nærområdet, så skaber en bilreklame også troværdighed for din virksomhed. Det er altså en engangsbetaling for reklame, der kan holde i lang tid og et kvalitetsstempel på dit firma.

Afhængig af hvilke materialer, du vælger kan prisen variere. Tag en snak med os og få et godt tilbud, som dækker præcis dine behov for logo, citat eller andet på din bil.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling