Børstefri bilvask

Danmarks eneste vask uden børster

Forlæng lakkens levetid med en børstefri bilvask

Her, hos Lulou’s Autopleje, kan du få vasket din bil skånsomt og effektivt med vores børstefri bilvask. Den klassiske vaskehal renser bilen, men laver meget små ridser i overfladen af lakken, hvilket i den lange ende, kan gøre lakken mat og kedelig at se på. Derfor kan du hos Lulou få vasket din bil i vores børstefri bilvask lige her på Amager.

Når du vælger børstefri bilvask, så vælger du også en skånsom behandling, der i den lange ende, er meget bedre for din bil. Din bil vil holde sig pænere i længere tid, og du kan være tryg i at få en bilvask, der ikke ridser eller ødelægger lakken på din bil.

Med vores børstefri bilvask laver du en investering i din bil, da du på sigt ikke behøver at bruge penge på at få fikset lakken, som et resultat af vaskehalsridser, og derfor kan du ende med at spare penge, ved at vælge vores vask.

Se også keramisk coating her.

Forkæl bilen i vores vask uden børster

I vores børstefri bilvask på Amager har vi testet specialsæber og voks, for at finde frem til det bedste, der i kombination kan rense din bil, uden brug af børster. Almindelig sæbe kan nemlig ikke gå af bilen uden børstning, hvilket vil ridse lakken.

Når du afleverer din bil til vores børstefri bilvask, så starter vi med:

 • Shampooen, der løsner snavs og skidt fra bilen
 • Herefter bliver der skyllet med en særlig voks, der fordeler sig udover bilens overflade. Denne voks sikrer, at din bil kommer hjem med en skinnende overflade, og holder den beskyttet til du kommer forbi igen.
 • Til sidst bruger vi nogle specielle dyser med højtryksvand til at skylle bilen, med vand af en helt bestemt temperatur.

Forkæl din bil med børsteløs bilvask

Hvis du ønsker en børsteløs bilvask og gerne vil forkæle din bil lidt mere, kan vi selvfølgelig også sørge for en undervognsvask og fælgrens. Book tid til børstefri bilvask allerede i dag.

Hvis du derudover får lavet polering og coating hos os, modtager du et gratis klippekort med 3 vaske til vores børstefri bilvask.

Vil du høre mere om dine muligheder for børstefri bilvask, kan ud med fordel kontakte os, enten på telefonen: 42 20 28 77, eller på vores mail: info@lulou.dk.

Vælg Danmarks eneste børstefri bilvask hos Lulou’s Autopleje

Med Danmarks eneste bilvask uden børster kan vi sikre dig, at din bil bliver skinnende ren. Vi ser det som wellness for bilen, MC’en eller båden, og vi sørger for, at den bliver forkælet og plejet om, så du kan køre herfra med fuld tilfredshed og glæde.

Her hos Lulou’s Autopleje er vi specialiserede i autopleje og -styling af din bil, og vi uddanner os hele tiden løbende, for at kunne leve op til de nyeste teknikker, samt levere de nyeste teknologier. Vi udfører en bred vifte af opgaver hver dag, og vi kan hjælpe dig med alt fra klargøring og vask af biler, samt kosmetiske stylingopgaver som polering, coating og wrapping af din bil på Amager.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere.

3 gode grunde

til at vælge børstefri bilvask

 • Holdbarhed

  Lakken på din bil, holder længere tid ved en børstefri bilvask.

 • Spar penge

  Du spare penge på længere sigt, da lakken forbliver pæn.

 • Effektivt

  Det går hurtigt, og minimale midler bliver brugt.

Igennem en børstefri bilvask før en keramisk coating

Det kan ofte give mening at tage bilen igennem en god grundrens, inden der foretages en keramisk coating. Vi tilbyder derfor, som nævnt, en skånsom men effektiv vask, også kaldet børstefri bilvask.

Med en vask, både før og efter din polering og coating af bil, forlænger du levetiden på lakken. Lakken vedligeholdes løbende, så skidt og snavs ikke gror ind. Med vores børstefrie bilvask bliver din bil taget igennem følgende steps:

 • Bilen skylles med “shampoo”, som løsner skidt og snavs
 • Bilen skylles med højtryksvand, for at fjerne snavs og skidt
 • Bilen skylles med special voks, som giver en skinnende overflade

Du kan med fordel også vælge at få lavet en børsteløs bilvask, hvis du har planer om at få lavet folie til bil. Hertil kan vi naturligvis også tilbyde vores hjælp. Vi er nemlig specialister i foliering af biler, så når din bil er helt ren efter vores børstefri bilvask, så kan den med fordel få en ny, flot farve. Læs mere herom her. Du kan læse mere om priser her på vores website, ikke mindst se nogle af de mange attraktive tilbud fra vores forskellige samarbejdspartnere hos Lulou.dk

FAQ

Hvis du gerne vil forkæle din bil, samt passe på den, så skal du vælge vores børstefri bilvask i hånd. I en klassisk vaskehal ridser børsterne lakken, hvilket vil sige, at du på et tidspunkt skal bruge penge på at få det fikset. Med vores vask holder bilen sig pæn i længere tid.

Du kan få børstefri bilvask fra 650 kr., og så kan du altid tilkøbe andre services, hvis du ønsker. Vi tilbyder også vores services i pakker, så du oveni din bilvask også kan få rengjort din bil indvendigt.

Hos Lulou’s Autopleje specialiserer vi os i pleje af biler, MC’er og både, og det indebærer både vask i hånden, omfattende polerings- og klargøringsopgaver og meget, meget mere.

Vi har brugt lang tid på at teste og afprøve voks og sæbe, så vi kun kan tilbyde det bedste for din bil. Vi bruger både sæbe og voks, der løsner snavset, samt sørger for, at din bil efterlades med en skinnende overflade.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling