Autostyling

Hos LuLou Styling løser vi alle kosmetiske styling opgaver. Alt fra stenslag i ruden, wrapping og foliering, reparation af lakskader til polering og coating. Ingen opgave er for stor eller for lille for vores team hos Lulou’s.

Polering og Coating

Hos LuLou Styling kan vi også give din bil keramisk coating. Med coating er din bil beskyttet mod alt det, de forskellige årstider byder på. Samtidig vil du også have lettere ved at holde bilen ren, da skidt og snavs ikke vil sætte sig på overfladen på samme måde.

Mange biler i Danmark bliver i dag udsat for alle vejrforhold, insekter, fugleklatter der kan lave alvorlige skader på lakken, gammeldags vaskehaller der benytter børster der ridser lakken og meget andet. Vi anbefaler derfor at man beskytter sin lak bedst muligt. Uanset om du har en ny eller ældre bil, så kan regelmæssige poleringer spille en vigtig rolle i vedligeholdelsen af den. Hos LuLou Styling kan vi også give din bil keramisk coating. Med coating er din bil beskyttet mod alt det, de forskellige årstider byder på. Samtidig vil du også have lettere ved at holde bilen ren, da skidt og snavs ikke vil sætte sig på overfladen på samme måde.

Lader du os stå for polering af din bil, så sørger vi for at fjerne snavs og indgroet skidt fra lakken, som ikke vil forsvinde med en almindelig bilvask. Efter poleringen slutter vi af med at give bilen en omgang voks, som er både vandafvisende og UV-afvisende, så din bil er beskyttet bedst muligt. Vi anbefaler dog at man får sin bil coated. Når man får coated sin bil med Krytex keramisk coating så ligger man en meget stærk forsegling på lakken der beskytter den. Det betyder at alt hvad der er inde under bliver forseglet som det er. Vi anbefaler derfor altid at man får en ordentlig lakrens der fjerner alt trafikfilm, flyvende rust og andet fastsiddende skidt så man herefter kan polere lakken op.

Når man polerer sin bil fjerner man alle ridser, skidt og snavs og lakken fremstår dyb, klar og skinnende. Herefter kan man forsegle den med Krytex coating for at bevare det flotte finish. Vi benytter os af Krytex Coating der er en af de førende og mest innovative producenter på markedet. Krytex har en meget streng udvælgelsesproces hvor de nøje udvælger deres leverandører og samarbejdspartnere. Vi har netop kvalificeret os og er blevet uddannet til at servicere vores kunder med Krytex produkter.

Der er forskellige typer coating og en af de stærkeste er keramisk coating. Krytex coating går ind og ligger et stærkt vand og smudsafvisende lag ovenpå klarlakken, der beskytter imod ridser, ætsning fra fugleklatter og hvad vind og vejr nu måtte byde på. Krytex coating kan man forny uden at skulle rette i lakken, da denne er beskyttet. I længden vil man spare rigtig mange penge ved at coate sin bil, og man har en flottere bil i længere tid.

Mange giver garanti på coating hvor de siger op til et bestemt antal år. Hos LuLou Styling siger vi ikke op til. Vi står bag vores produkter og samarbejdspartner samt vores høje kvalitet, og giver derfor fuld garanti på vores arbejde.

Folie & Wrapping

Det bliver mere og mere populært at foliere sin bil, og det er der flere grunde til. Ud over at give din bil et personligt og pænt look og måske en ny farve, beskytter du malingen mod stenslag, fugleklatter m.m.

Skal du have ny farve, et pænere finish eller elsker at forkæle din bil, så kan en nem måde at gøre dette på være med folie eller wrapping af din bil. Det er muligt både at få mat eller glossy folie til sin bil, så den fremstår helt ny.

Det smarte ved denne type behandling er desuden, at folien nemt kan tages af igen, hvis du eksempelvis ønsker en anden farve, eller vil tilbage til original udseendet. Hos Lulou har vi flere typer af folie til fra mat foliering til glimmer og metalfarver såsom sølv og guld.

Foruden det æstetiske ved at få lagt folie på bilen, er der også en praktisk fordel. Når du pålægger folie, beskytter du desuden lakken mod både små ridser, skidt og snavs, kemiske skader mv., så den originale lak holdes pæn og ren i længere tid.

Det er desuden muligt at få carbon folie til sin bil, hvilket giver en mere 3D-lignende effekt på din bil. Det gør, at du har mindre vedligeholdelse og denne type folie holder ofte i 3-5 år. Du kan derudover også påføre det på indersiden, hvor det ofte holder op mod 10 år.

PPF / Stenslagsfilm

Stenslagsfilm eller PPF er en malingsbeskyttelsesfilm der beskytter din lak mod ridser, dørslag, mindre stenslag, insekter og i nogle tilfælde hærværk. Den kan også bruges til at renovere matterede lygteglas, fordi filmens klæbemiddel trænger ind i ridser og porer og giver en helt klar og beskyttende overflade. De selvhelbredende egenskaber aktiveres af direkte sollys eller varmt vand. Fordi filmen har en meget glat overflade, løber vand og snavs meget let af.

Vores PPF er af høj kvalitet, og er maksimalt gennemsigtig for at gøre den så usynlig på lakken som muligt. At lægge PPF på hele bilen bliver mere og mere populært i dag, da du beskytter og bevarer den originale lak, som normalt er værdsat og din bils værdi falder ikke. Læs mere om PPF beskyttelsesfolie her.

Lygtepolering

Denne behandling indbefatter polering af lygteglas og andre former for klar plast. Genopretter klarheden og fjerner effektivt ridser og oxidering i plasten. Når lygteglasset bliver poleret, bliver beskyttelsen den blev født med slebet væk. Glasset vil efter få måneder blive grimt og gult igen da den ingen beskyttelse har. Derfor skal den have en coating for at beskytte den.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling