PPF folie

Beskyttelsesfolie til lakken på din bil

PPF Folie

Oplever du ofte at din bil er hærget af småskader i lakken, så kan PPF folie, også kaldet beskyttelsesfolie, være en mulighed for at beskytte bilens overflade. Vi ser ofte at blandt andet bilens front er meget udsat for løbende småskader, hvilket mindskes ved dette lag på lakken.

Hvordan fungerer denne type autopleje?

PPF beskyttelsesfolie er en klar urethan-film, der monteres ovenpå den nuværende lak. PPF står for Paint Protection Film. Denne folie til bil lægges ovenpå bilens lak som en form for coating, også kendt som stenslagsfolie.

Vi monterer PPF folie, beskyttelsesfolie, på din bil, hvor det er udskåret og fremstillet til præcis den model, du har. Der findes mange forskellige typer af foliering af bil, hvor denne er kendt for sin høje beskyttelse og sin transparente funktion, så du lader bilens naturlige udseende stå frem.

Vi kan desuden altid anbefale, at du kombinerer din montering af beskyttelsesfolie med en eventuel keramisk coating. Denne type autopleje går ikke ind og ændrer ved udseendet på bilen, men har blot en beskyttende effekt.

Beskyttelse

Med vores folie er din bil beskyttet fra stenslag, ridser, og UV-skader

Holdbarhed

PPF Beskyttelsesfolie holder i mange år når det er installeret korrekt – det er vi eksperter i hos Lulou

Værdi

Med en flot og plejet bil vil du bevare gensalgsværdien skulle du en dag sælge

Hvor monteres denne beskyttelsesfolie?

Denne PPF folie monteres ofte på udsatte områder, såsom fronten, der ofte indebærer kølerhjelmen, forkofanger og forskærme. Denne form for beskyttelsesfolie kan desuden nemt fjernes igen, hvis du ønsker dette.

Hos Lulou monterer vi folien på de områder, du finder mest udsatte eller på hele bilen. Det giver bilen nogle flere leveår og holder standarden pæn og flot.

Ved netop at investere i beskyttelsesfolie til bil kan du holde på værdien, hvis du en dag står og skal sælge din bil. Foruden at det holder på bilens værdi, gør PPF folie også, at din bil er væsentligt nemmere at vedligeholde og rengøre.

Husk den rette rengøring af bil inden montering af PPF folie

For at opnå det bedst mulige resultat med PPF folie, eller beskyttelsesfolie til bil, bør din bil være helt ren og uden ridser eller skader inden monteringen. Eventuelle ridser kan både beskadige din bil ved aftagning af laget, samtidig med at ridserne kan ses gennem den transparente folie.

Vi anbefaler derfor en gennemgående rengøring af bil forinden denne form for autopleje. Vi tilbyder hos Lulou både indvendig og udvendig rengøring, så din bil er klar til behandlinger som denne med PPF folie til bil eller beskyttelsesfolie.

Professionelle folk med passion for autopleje

Hos os er du sikret høj kvalitet i service, uanset om får en montering af stenslagsfolie eller om du er på udkig efter en keramisk coating til at upshine din bil. Vi har mange års erfaring, der gør, at vi kender til alle de rette metoder for at skåne din bil, har de rette maskiner og folk til at udføre vores autopleje og autostyling opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål på telefon 42 20 28 77 eller per mail: info@lulou.dk. Vi finder den bedste og billigste løsning til din bil og sørger for, at du har en flot bil i mange år frem. Se også vores prisliste her.

FAQ

PPF folie til bil er en form for lag, der ligges ovenpå lakken. Dette lægges ofte på bilens områder, som typisk er udsat for småskader og ridser. Det er en beskyttelsesfolie som ofte også er kendt som stenslagsfolie.

Det kan ofte svare sig at få monteret denne beskyttelsesfolie, da det både holder på bilens værdi samtidig med at det giver bedre vedligeholdelses muligheder, såsom rengøring og aftørring af bilens ydre.

Prisen på PPF folie, beskyttelsesfolie, eller stenslagsfolie varierer meget efter størrelsen på din bil eller motorcykel, og hvor beskidt og vedligeholdt den er inden behandling. Priserne på en fuld indpakning ligger hos os mellem 10.000-14.000 kr.

Vi vil aldrig anbefale, at du selv begiver dig ud i, at påføre beskyttelsesfolie på din bil derhjemme, da der skal beskæres folie specifikt til dine mål på bilen. Kontakt derfor ofte professionelle autopleje virksomheder, såsom Lulou.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling