Klargøring af bil

Indvendig og udvendig pleje til god pris

Indvendig klargøring af bil

Hos Lulou Autopleje står vi gerne for klargøring af bil, så den bliver så god som ny. Dette kan indebære forskellige ting – alt efter dit ønske. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af bilpleje, og vi tager også gerne hånd om din bil.

En klargøring af bil hos os omfatter altid dybdegående rengøring af bilen enten indvendigt eller udvendigt, så bilen står helt frisk tilbage.

Indvendig klargøring betyder alt fra en gennemgående støvsugning af alle indvendige møbler, måtter og andet. Herudover renser vi sæder og gulvtæpper samt pudser og renser alle indvendige vinduer og overflader.

Vi bruger kun de bedste produkter, så bilen både bliver mere støvafvisende, beskyttet og dufter godt.

Udvendig klargøring af bil

Udvendig klargøring af bil omfatter en grundig vask af bilen, så denne står funklende tilbage. Herudover indebærer det håndvask af dørfalser, motorrum, kemisk og mekanisk rens, rens af flyverust og tjære, gennemgang af fælge og hjulkasser samt eventuel polering, glans og lak.

Vi ordner præcis de ting, der ønskes, og vi tager gerne en snak om eventuelle ekstra tiltag, eller hvis noget skal udelades. Du kan være sikker på en grundig og systematisk klargøring af bil, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Hvad kan vi ellers hjælpe med

Vi kan hjælpe med stort set alle former for service inden for biler. Vi tager derfor også gerne en snak med dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Dette er blot en række af de service, vi tilbyder, udover klargøring af bil:

Uanset hvad du har brug for, kan vi med hjælpe dig med at finde en løsning. Vores brede udvalg af service er ikke til at tage fejl af – vi elsker biler, og er eksperter i at få det bedste frem i dem.

Hvem er vi

Vi er et lille hold af dedikerede og passionerede bil- og motoreksperter, som siden 2017 har specialiseret sig i pleje af alt fra biler, motorcykler og til både. Vi sætter kundepleje og service i første række, og derfor tilbyder vi altid de bedste løsninger.

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i en service, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Find os på Kristinehøj 22, Port 2, 2770 Kastrup eller giv os et ring – vi ser frem til at høre fra dig.

Læs også om bilindpakning eller folie til biler gør det selv.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling