Bilindpakning

Find de bedste priser i dag hos Lulou

Hvor længe holder bilindpakning?

Bilindpakning åbner op for mange spændende muligheder for at tiltrække opmærksomhed, hvad enten det handler om at skifte farve eller tilføje printet reklame.

Det er dog vigtigt at understrege, at bilindpakning adskiller sig fra en lakering. En indpakning af bil afdækker kun bilens ydre overflade, hvilket betyder, at den originale farve stadig vil være synlig i f.eks. dørfalser/åbninger og andre samlinger mellem karosseridelen.

Vælger du Lulou til at tage dig af din bil, kan du se frem til en gennemført og effektiv service. Vores bilindpakning holder i flere år fra monteringsdatoen, og vi bruger kun indpakning af højeste kvalitet, hvilket er med til at forlænge holdbarheden.

Vil du have flere informationer, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Find de bedste priser hos os

Din bilindpakning pris afhænger af den enkelte opgave, herunder områder som størrelse, kvalitet og type. Noget materiale er desuden dyrere end andet, afhængigt af farve og kvalitet, hvorfor prisen også fastsættes efter dette.

Prisen ligger mellem 10.000-14.000 afhængigt af opgaven, samt hvilken bil der er tale om. Der er dog forbehold for ændringer, hvorfor vi altid anbefaler at kontakte os for at aftale den endelige pris.

Du kan finde mere information på vores prisoversigt.

Den bedste service

Vælger du Lulou, som bilservice, kan du se frem til professionel hjælp fra et lille team af ildsjæle, der alle brænder for biler. Uanset om det er bilindpakning eller en anden opgave, gør vi vores ypperste for at imødekomme dine behov, og vi går ikke på kompromis med vores service.

Vi står klar til at løse dine udfordringer, og vi tilbyder hjælp fra start til slut. Vi ser frem til at tage imod dig.

FAQ

Prisen fastsættes ud fra faktorer som størrelse, kvalitet, type og materiale. Du kan desuden se vores prisoversigt for mere information. Kontakt os gerne, hvis du har nogen spørgsmål.

Bilindpakning indebærer at anvende specialiserede folier eller materialer til at ændre bilens udseende. Dette kan omfatte alt fra ændring af farven på bilen, til påførsel af grafik, reklamer eller mønstre på bilens overflade.

Holdbarheden varierer afhængigt af flere faktorer, såsom kvaliteten af folien, installationens omhyggelighed og bilens eksponering for ydre faktorer. Som udgangspunkt kan det holde i omkring 5-7 år.

Ja, hos Lulou tilbyder vi alverdens former for service, når det kommer til biler. Vi er specialister i biler og hjælper også gerne dig, om det er klargøring, rensning, polering eller noget helt fjerde din bil har brug for.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling