Hvad er carbon folie til bil?

Få svaret på det lige her

Carbon folie

Carbon folie til bil giver dit køretøj et helt nyt look. Kulfiber får din bil til at fremstå mere eksklusiv og unik. Det kan også bruges på indersiden af bilen, hvis du er træt af dit interiør.

Det smarte ved carbon folie til bil er, at det både giver dit køretøj et opgraderet udtryk, samtidig med, at det beskytter din bil mod ridser og farveændringer. Du kan også vælge at overtrække bilens sidespejle som det eneste, da de ofte er udsatte i forhold til ridser.

Det sker ofte, at en bil snitter sidespejlene på køretøjet og ridser, og folien hjælper her med at minimere risikoen for små skader.

Hvorfor vælge carbon folie til bil?

Det åbenlyse svar på, hvorfor du skal vælge carbon folie til bil er, at den vil få en spændende 3D effekt, som samtidig beskytter bilen. Det betyder også, at dit køretøj vil kræve mindre vedligeholdelse, og du nemmere vil kunne spotte din bil på parkeringspladsen.

Folien giver bilen en blank eller silkemat overflade, som typisk holder i 3-5 år, hvis det sidder udenpå bilen. Ønsker du at opgradere bilens interiør med carbon folie til bil, vil det holde i lang tid, ofte mere end 10 år.

Hvad laver vi hos LuLou?

Vi har siden 2017 specialiseret os i pleje af køretøjer. Dette indebærer både biler, motorcykler og både. Du kan få alt fra en almindelig bilvask til mere omfattende opgaver som polering af din bil.

Vi er professionelle og specialiserede inden for vores fagområde, og vores kunders tilfredshed er altid vores højeste prioritet.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at give os et ring på: 42 20 28 77 eller skrive en mail til: info@lulou.dk. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Læs også om keramisk coating eller rengøring af bil her.

Læs også om bilindpakning eller folie til biler gør det selv.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling