Toning af ruder

Et eksklusivt udtryk og solbeskyttelse

Toning af ruder

Ønsker du et stilrent og eksklusivt udtryk til din bil, er toning af ruder et oplagt valg. Mange tror dog kun, at toningen er for at gavne bilens udseende, men det har også andre mere praktiske fordele.

Toningen består af en solfilm, som placeres på ruderne i bilen. Dette medfører solbeskyttelse, som hjælper med temperaturreguleringen inde i bilen. Når varmen fra solens stråler får sværere ved at trænge igennem ruden, får man en betydeligt køligere bil, end hvis man ikke havde noget på ruderne.

Du slipper derfor også for at bruge brændstof på aircondition, hvilket fører til økonomiske besparelser på sigt.

Regler for toning af ruder

Der er visse regler for toning af ruder. Filmen må ikke placeres på andre vinduer end bag ved føreren. Derudover må det ikke være film, som kan reflektere i lyset, og i værste fald, blænde andre bilister.

Du skal derfor være opmærksom på, hvilken film, du vælger, så den ikke går på kompromis med sikkerheden.

Hvorfor vælge toning af ruder?

Udover besparelser og et eksklusivt udtryk, bidrager toning af ruder også til et bedre indeklima i bilen.

Det gør også turen mere komfortabel for dine passagerer, hvor solfilmen kan fungere som en skygge. Det er derfor også et godt valg til dig, der kører med børn på bagsædet eller med kæledyr.

Det kan også minimere risikoen for indbrud i bilen, da det kan være svært at se, hvad der ligger på bagsædet.

Hvem er vi?

Hos Lulou har vi siden 2017 specialiseret os i pleje af din bil, motorcykel og båd. Vi tilbyder en stor række ydelser til dit køretøj, og vores vision er at sikre høj kvalitet inden for autopleje og autostyling.

Tag et kig på vores ydelser, og giv din bil en velfortjent opgradering. Vi tilbyder blandt andet folie til bil og polering af bil. Se alle vores ydelser og priser her.

FAQ

Der er mange fordele ved at vælge toning af ruder. Et bedre indeklima, besparelser på aircondition og mindre risiko for indbrud er blot nogle af fordelene.

Det er meget forskelligt, hvad toning af ruder koster. Vælger du selv at montere koster det ofte mellem 500-800 kr., hvor det kan koste over 3000 kr., hvis du får det gjort hos en professionel.

Det er muligt selv at montere solfilm på dine ruder, men det kan være en vanskelig proces, som kan ende i et ujævnt resultat.

Ja, det er muligt at finde solfilm, som er gennemsigtigt og stadig beskytter mod UV-stråler.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling