Stenslagsfolie Tesla model Y

Pas på din bil med foliering

Undgå ridser og småskader

Stenslagsfolie Tesla model Y er til dig, der gerne vil passe ekstra godt på din bil. Den smarte folie er en beskyttende film lavet af holdbart materiale, der påføres biler for at beskytte mod stenslag, ridser og mindre skader på lakken.

Der kommer nemt små ridser og skader på bilens ydre, hvorfor stenslagsfolie Tesla model Y er en suveræn løsning som beskyttelse. Mange vælger at få påført dette på deres biler for at beskytte lakken.

Ridser og skader kan komme fra både stenslag, småsten, insekter og meget andet, og er derfor svært at undgå under kørsel. Med den rette beskyttelse kan du både forlænge bilens levetid og bevare dens værdi, hvorfor mange vælger denne løsning. Den transparente film er tynd, men robust nok til at absorbere slag og beskytte lakken mod at blive ridset eller beskadiget.

Dette kan påføres de fleste biler, og er derfor ikke kun gældende for enkelte modeller.

Ny bil

Beskyt din Tesla Model Y og hold den ny og ren uden skrammer, ridser eller UV-skader.

Holdbar i mange år

Beskyttelsesfolien holder i mange år, og vil derfor få din Tesla Model Y til at se ren og pæn ud

Bevar Værdi

Med vores beskyttelsesfilm vil du bevare din gensalgsværdi, når du en dag er klar til at sælge

Pas på bilens udseende

Stenslagsfolie Tesla model Y er med til at bevare bilens udseende, og det kan derfor være en omkostningseffektiv investering. Foliering kan forhindre dyre reparationer og lakarbejde i fremtiden, hvor prisen ofte er langt højere.

Man kan se stenslagsfolie som en slags forebyggende vedligeholdelse, der kan bidrage til at holde bilen i god stand og beskytte den mod udefrakommende elementer, især hvis man kører på veje med dårlige forhold, eller hvor stenslag og skader er mere almindelige.

Laget bidrager desuden til at bevare bilens glans og finish, da den beskyttende film er designet til at modstå UV-stråler. Dette er også en investering i bilens udseende, da det kan forhindre lakken i at falme eller blive mat over tid på grund af solens skadelige virkninger.

Kom forbi os

Hos Lulou er vi eksperter i biler, og stenslagsfolie Tesla model Y er ingen undtagelse. Vi har stor erfaring med foliering af biler, og hjælper også gerne med alt fra autopleje, indvendig og udvendig rengøring, keramisk coating til meget andet.

Hos os er du sikret høj kvalitet i service, og du kan derfor være sikker på, at din bil er i kyndige hænder. Vi har de rette maskiner og folk, der skal til for et suverænt resultat, du kan glæde dig over længe.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 42 20 28 77 eller mail: info@lulou.dk skulle du have nogle spørgsmål.

FAQ

Stenslagsfolie Tesla model Y er folie lavet af holdbart materiale, der påføres biler for at beskytte mod stenslag, ridser og mindre skader på lakken. Denne kan påføres de fleste biler.

Vi anbefaler ikke selv at påføre folien, da der kræves stor præcision og erfaring, således, at folien sidder korrekt på de ønskede områder af bilen.

Folien beskytter mod alt fra slag fra småsten, insekter, ridser og andre udefrakommende elementer, der kan skade lakken.

Nej, denne type folie er transparent, hvorfor den ikke ændrer udseendet på bilen. Det er muligt at vælge andre typer af behandling, ønsker du at ændre bilens farve eller andet.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling