Lakforsegling

Beskyt lakken på din bil til gode priser

Få din bil til at fremstå som fabriksny

Hos Lulou’s Autopleje kan du få lavet lakforsegling på din bil, så den kan modstå både vind og vejr, men også få en flot og glansfuld lak. Vi bruger altid de bedste produkter, men tilbyder også samtidig fornuftige priser, baseret på kvalitet.

Er du træt af, at lakken på din bil hurtigt bliver beskidt og kedelig at se på, at der ingenting skal til, for at du får grimme ridser, og at du konstant behøver bilvask og have lavet polering af din bil? Lad Lulou være din hjælp.

Med keramisk coating, eller andre typer af lakforsegling, kan du være sikker på, at din bil vil holde sit flotte ydre i mange, mange år. Her beskyttes lakken mod både salt fra vintervejen, pollen og støv fra forår og sommer, samt andre objekter, der kan være hårdere mod lakken.

Det kan samtidig være en god måde at få din bil til at holde sig ren i længere tid, da skidt ikke i samme grad sætter sig fast på forseglingen.

Lakforsegling på din bil

Hos Lulous Autopleje tilbyder vi alle bilejere muligheden for at give deres bil den bedste behandling, men til fornuftige priser. Vi elsker biler, og at kunne gøre noget godt for dem, er noget vi sætter pris på i hverdagen.

Med lakforsegling til bil, vil vi kunne hjælpe dig med at holde bilen ren og pæn, men også give den et flot og glansfuldt ydre, som du kan holde i mange år. En forsegling af lak holder nemlig mellem 2 og 9 år, alt efter kvalitet og behandling.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for lakforsegling af din bil, eller hvis du har spørgsmål til andre behandlinger, såsom børstefri bilvask eller folie til bil.

Mere om lakforsegling

Skal din bil have en lakforsegling, eller går du med tanker om det, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne både med at booke en tid, men også med at opklare spørgsmål om behandlingen, holdbarheden og produkterne, som vi bruger.

Hvad koster det af få en behandling af din bil? Find priser på lakforsegling og andre behandlinger her på siden.

Du kan få fat på os på telefon 42 20 28 77 eller per mail: info@lulou.dk.

Kontakt os i dag

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Kontakt os i dag

LuLou Styling